Back to the top

Lapp

Stuttgart-Vaihingen, Germany

alt
With the new offices for 330 employees in its European headquarters, the specialist in connection technology was pursuing a number of goals: the previous layout of separate group offices was to be replaced by an open space environment – for greater communication, collaboration, knowledge transfer and creativity. Besides enhanced teamwork, the aim was also to achieve a shift in corporate culture, focussing less on presence within the office and more on results. As an expression of esteem for its employees and the company’s commitment to quality, Lapp entrusted Vitra with the planning, design and furnishing of the office space, which comprises special zones, central areas, an executive floor, conference sections and lounge space.
  • Architecture
    Schwarz Architekten, Stuttgart
  • Interior architecture
    Vitra
  • Photographer
    Eduardo Perez