Back to the top

Sparkasse Hegau Bodensee

Singen, Germany

alt
The regional credit institution with 22 branch offices altered and refurbished its headquarters in two phases. In addition to implementing energy-efficient renovations and aesthetic improvements, the client wanted to integrate quiet break-out areas and sufficient privacy options in a contemporary, open-plan office concept. Vitra was selected to furnish the new interiors due to the functional and aesthetic quality of its products and a convincing presentation of samples. The reception and consultation areas, an atrium-like lobby, lounges, waiting zones, offices, meeting rooms, conference spaces and event venues were outfitted in accordance with the plans developed by the client and the commissioned architect.
  • Interior architecture
    Christian Kohler / Frontoffice Design
  • Opening
    Phase 1 October 2016, Phase 2 January 2017
  • Photographer
    Eduardo Perez