Dorothée Meilichzon at the VitraHaus

New installation at the VitraHaus, Level 1

French designer Dorothée Meilichzon is creating an installation at the VitraHaus in Weil am Rhein, featuring three different scenes that tell the story of a fictitious inhabitant named Charly: a home office in a studio apartment, a roof terrace and a co-working space.

The three-part concept by Dorothée Meilichzon portrays scenes in the life of Charly, a young man living in the Marais quarter of the French capital, where he has set up a home office in his small apartment.

The scenic installation in the VitraHaus focuses on the topic of modern working: an office in a small interior, a shared workspace, a terrace with a view over the rooftops of the city. The places that foster human creativity are as diverse and individual as their users.

Inspirations at the VitraHaus
Vitra considers all furnishings to be a personal collage which changes over time with the tastes, preferences and the personal circumstances of the owner. In order to always present our visitors with a continuous flow of fresh ideas, the VitraHaus displays change on a regular basis, with new Vitra products continuously being added to the tour. All Vitra furniture and accessories seen can be ordered or purchased here.