Retour vers le haut

Dorothée Meilichzon at the VitraHaus

New installation at the VitraHaus, Level 1

French designer Dorothée Meilichzon is creating an installation at the VitraHaus in Weil am Rhein, featuring three different scenes that tell the story of a fictitious inhabitant named Charly: a home office in a studio apartment, a roof terrace and a co-working space.

The three-part concept by Dorothée Meilichzon portrays scenes in the life of Charly, a young man living in the Marais quarter of the French capital, where he has set up a home office in his small apartment.

The scenic installation in the VitraHaus focuses on the topic of modern working: an office in a small interior, a shared workspace, a terrace with a view over the rooftops of the city. The places that foster human creativity are as diverse and individual as their users.


Images: Lorenz Cugini

Dorothée Meilichzon_web_inspiration
Dorothée Meilichzon_web_16-9
Dorothée Meilichzon_web_16-9
Installations
Vitra considère chaque aménagement comme un collage personnel qui se forme au fil du temps selon le goût et les circonstances de ses habitants. Afin de présenter de nouvelles idées à nos visiteurs, les installations de la VitraHaus sont régulièrement modifiées et de nouveaux produits Vitra sont intégrés en permanence dans le circuit de visite. Tous les meubles et accessoires Vitra peuvent être commandés ou achetés directement sur place.