Terug naar boven

Vitra IT Office

Vitra Campus, Weil am Rhein

Het IT Office van Vitra werd herontworpen om een functionele en ergonomische omgeving te creëren voor individueel werk en voor projecten terwijl de beschikbare ruimte ideaal benut wordt.

De inrichting met standaardproducten werd bepaald door het invallende licht in de ondergrondse verdieping, met werkplekken die naast de rij ramen geplaatst werden. Verkeerspatronen in het kantoor lopen langs de achterwand. De ruimte werd uitsluitend met bestaande producten georganiseerd en er waren geen permanente installaties nodig. Het kantoor krijgt meer dan alleen maar een erg efficiënt en functioneel interieur.

Het integreert ook diverse producten, materialen en kleuren om een geïndividualiseerde werkomgeving met een unieke identiteit te creëren.

Vitra IT Office 2016_web_16-9
De kantoren van Vitra
Onze kantoren dienen als experimenteerruimte. Sommige zijn ook toegankelijk voor onze klanten. Ze geven een duidelijk beeld van de verschillende manieren waarop hedendaagse werkomgevingen gecreëerd kunnen worden, afgestemd op individuele behoeften en vereisten.