Terug naar boven

Heithoff & Companie

Münster, Duitsland

alt
Het gevestigde marketingbureau is in de loop van zijn twintigjarige bestaan al meerdere keren verhuisd en zoekt nu een oplossing op lange termijn met kantoorruimte die perfect aangepast is aan de werkprocessen. Die processen werden vooraf geanalyseerd in gezamenlijke workshops en op basis daarvan werd een concept uitgewerkt dat zal worden toegepast op het pand zodra dat gevonden is. De werkplekken zijn georganiseerd in functie van de communicatiestromen, met bijkomende teamruimtes en stille afzonderingsplekken voor de ongeveer 20 medewerkers. Het streven van het bureau naar een duurzame, langdurige kantooroplossing wordt uiteindelijk ook weerspiegeld in de keuze van de producten: zonder uitzondering zijn ze allemaal van Vitra.
  • Architectuur
    Heupel Architekten
  • Binnenhuisarchitectuur
    Store R / Vitra
  • Opening
    Maart 2017
  • Fotograaf
    Eduardo Perez