Terug naar boven

Navarra.is

Berlijn, Duitsland

alt
Dit branding- en communicatiebureau met een interdisciplinair team van meer dan tien medewerkers lag vroeger in een woonwijk. De locatie was niet langer geschikt voor de creatieve vereisten van de onderneming, aangezien de setting de communicatie en de aanwerving van nieuw talent belemmerde. Het bureau vond een ideale plaats voor zijn nieuwe kantoren in een historisch fabrieksgebouw op het bedrijventerrein Bouché, maar het interieur moest eerst volledig gerenoveerd worden. Voor de renovatie werd de kantoorruimte van 1000 m² onderverdeeld in tal van individuele of gedeelde kantoren en gangen. Naast het stimuleren van een creatieve dialoog was het essentieel dat het nieuwe pand een sfeer uitstraalt waarin medewerkers, bezoekers, klanten, co-workers en sollicitanten zich thuis voelen. En om het merk zo aantrekkelijk mogelijk te maken met optimale werkplekergonomie, worden de lichtrijke kamers volledig ingericht met meubels van Vitra.
  • Binnenhuisarchitectuur
    Joern Scheipers
  • Fotograaf
    Eduardo Perez