Terug naar boven

Sparkasse Hegau Bodensee

Singen, Duitsland

alt
De regionale kredietinstelling met 22 filialen veranderde en vernieuwde haar hoofdkantoor in twee fases. Naast de uitvoering van energie-efficiënte renovaties en esthetische verbeteringen wilde de klant rustige ontspanningssruimtes en voldoende privacymogelijkheden integreren in een hedendaags, open kantoorconcept. Vitra werd geselecteerd om de nieuwe interieurs te leveren dankzij de functionele en esthetische kwaliteit van zijn producten en een overtuigende presentatie van stalen. De onthaal- en consultatieruimtes, een atriumachtige lobby, lounges, wachtruimtes, kantoren, vergaderzalen, conferentieruimtes en evenementenlocaties werden ingericht volgens de door de klant en de aangestelde architect ontworpen plannen.
  • Binnenhuisarchitectuur
    Christian Kohler / Frontoffice Design
  • Opening
    Fase 1 oktober 2016, fase 2 januari 2017
  • Fotograaf
    Eduardo Perez