Terug naar boven

THOMAS SABO

Lauf an der Pegnitz, Duitsland

alt
Iets minder dan 500 werknemers van verschillende locaties verhuisden in het voorjaar van 2016 naar het nieuwe hoofdkantoor van het internationale juweliersconcern THOMAS SABO. Deze functionele, simpele kantooromgeving is opgebouwd rond werkprocessen en communicatiepaden maar straalt nog altijd vriendelijk comfort uit dankzij het gebruik van talrijke houten elementen en tapijten. Aangezien uitstekend zitcomfort een must is voor werkplekken, werden ze uitgerust met Vitra's ID Chairs wiens positieve impact op de gezondheid van de gebruiker werd aangetoond door een onderzoek van ETH Zürich. Vitra ontwikkelde ook speciale eiken schermen voor de bureaus.
  • Architectuur
    jb Architekten
  • Binnenhuisarchitectuur
    jb Architekten
  • Fotograaf
    Eduardo Perez