Terug naar boven

Studio Office

Vitra Headquarters, Birsfelden

Sevil Peach realiseerde nog een kantoorconcept in het Vitra Center, het hoofdkantoor van het bedrijf, ontworpen door Frank Gehry in 1994: Studio Office 2015 Het doel van het project was het creëren van een studiosfeer die Vitra’s creatieve geest weerspiegelt.

De open ruimte is onderverdeeld in vijf naburige clusters, of studio’s. De Business Club is het hartje van het kantoor, met een bibliotheek en een grote tafel waaraan meerdere groepen gebruikers kunnen zitten. De tafel is omringd door een aantal cabines die ruimte voorzien om je even terug te trekken of om te vergaderen. De algemene indeling vereenvoudigt de communicatie tussen de werknemers en met de directie, die ook in het open kantoor zit.

Studio Office, Vitra, Birsfelden (Switzerland) (2)version_web_reference
De kantoren van Vitra
Onze kantoren dienen als experimenteerruimte. Sommige zijn ook toegankelijk voor onze klanten. Ze geven een duidelijk beeld van de verschillende manieren waarop hedendaagse werkomgevingen gecreëerd kunnen worden, afgestemd op individuele behoeften en vereisten.