back to top

THOMAS SABO

Lauf an der Pegnitz, Duitsland

Iets minder dan 500 werknemers van verschillende locaties verhuisden in het voorjaar van 2016 naar het nieuwe hoofdkantoor van het internationale juweliersconcern THOMAS SABO. Deze functionele, simpele kantooromgeving is opgebouwd rond werkprocessen en communicatiepaden maar straalt nog altijd vriendelijk comfort uit dankzij het gebruik van talrijke houten elementen en tapijten.

Aangezien uitstekend zitcomfort een must is voor werkplekken, werden ze uitgerust met Vitra's ID Chairs wiens positieve impact op de gezondheid van de gebruiker werd aangetoond door een onderzoek van ETH Zürich. Vitra ontwikkelde ook speciale eiken schermen voor de bureaus.
Architectuur
jb Architekten
Binnenhuisarchitectuur
jb Architekten
Fotograaf
Eduardo Perez
Productoverzicht