Terug naar boven

Norvento Enerxía

Lugo, Spanje

alt
Het energietechnische bedrijf implementeert met succes systemen voor hernieuwbare productie, opslag en elektriciteitsbeheer over de hele wereld en koos er dan logischerwijze ook voor om zijn nieuwe hoofdkantoor te ontwerpen als een energieneutraal gebouw dat niet is aangesloten op het gas- of elektriciteitsnet. Bij het ontwerpen van de nieuwe kantooromgeving waren de ambities van de klant net zo vooruitstrevend: het interieur moest een symbiose zijn van ergonomie, duurzaamheid en een sobere uitstraling die naadloos aansluit op een bedrijfscultuur waar werknemers worden gewaardeerd en die tegelijk recht doet aan de architectuur. Na een bezoek aan de Vitra Campus in Weil am Rhein werd beslist om het hoofdkantoor van het bedrijf in te richten met Vitra-producten.
  • Architectuur
    Francisco Mangado
  • Binnenhuisarchitectuur
    Finisterrae Diseño
  • Fotograaf
    Juan Photography