The Faculty

Anderlecht, België

Een gebouw uit 1892 dat al bijna honderd jaar dienst gedaan had als dierenartsschool, werd door de stad Anderlecht van top tot teen gerenoveerd volgens strikte lage-energienormen. The Faculty huurt het gebouw en transformeerde het interieur tot een hoogwaardig coworking- en congrescentrum. Daarbij koos het bedrijf bewust voor open doorgangen en haalden ze de muren en deuren weg. Het resultaat: zes kantoorplatforms, gaande van individuele kantoren tot moderne open-space landschappen en dit alles onder het monumentale dak. De zeven vergaderzalen kunnen flexibel worden aangepast aan de respectievelijke behoeften van de gebruiker en op de tweede verdieping is een auditorium voor 180 personen gecreëerd.

Wat de interieurinrichting betreft, werd er gekozen voor producten van Vitra omdat hun kwaliteit en discrete design perfect passen bij de historische omgeving.
Architectuur
HASA
Binnenhuisarchitectuur
HASA
Productoverzicht